fbpx

 

Rufele, vasele, fustele …în fond vorbim despre același lucru, pentru că, nu-i așa, până la urmă, spălatul contează și mai puțin “ce”-ul.

Mult clăbuc pentru nimic!!! 

In nici un caz nu face mai mute valuri decât este cazul. Un săpun ieftin (o atitudine exagerată) va produce multa rumoare si niciodată nu va contura sau întreține imaginea imaculată a unei fete cu stil.

Alege-ti prietenii “cu mănuși”, bazându-te pe educația si temperamentul lor. O persoană calmă si educată nu va constitui niciodată un factor de risc, indiferent de spuma in care vă veți scalda.

Controlează presiunea

Ajustează temperamentul cu două note sub cel al interlocutorului. Amintește-ti în fiecare secundă că nu iți dorești un duel al octavelor, ci al ideilor. Rămânând calmă, vei arunca întreaga tensiune asupra celeilalte părți, in timp ce tu ramai o superbă ne-schimonosită Ice-queen. A spus cineva icecream???

Revenind la lucruri mai dietetice si având în vedere faptul că abia peste 25 de zile voi avea voie o cupă de înghețată …

Mâna de mătase în mânușă de cauciuc!

… va “lovi” mereu cu stil orice adversar, cu atât mai mult in chiuveta potrivită. Da, este necesar sa protejezi pielea fină de atacul perfid al unui clăbuc prea ieftin pentru a fi spumă. Nu, nu trebuie sa renunți la “finețuri” doar pentru ca îți speli … aighicit: rufele, vasele, fustele. Din contră, alege cea mai fina mătase, cel mai bun inox, cele mai clare diamante si întreg discursul tău va străluci în mod natural.

Cred că până acum ați înțeles că nu-mi place să spăl vasele. Deloc. Dar, atunci când o fac, o fac cu stil si nu mă tem să mă declar o snoabă prea săracă pentru a investi in lucruri ieftine.

Vă spun Frank(e): nu sunt o domniță care să accepte compromisul: mănânc cartofi prăjiți doar cu un pahar de șampanie fină alături, fac baie doar dezbrăcată, îmi terorizez toți angajații, ador ciocolata neagră si stridiile, port mănușile din cauciuc doar peste cele din matase …

La sfârșitul zilei, puțină spumă nu a omorât pe nimeni!

Poate că spălatul rufelor nu este cea mai relaxantă activitate, însă dacă o faci cu stil poate avea un paradoxal efect terapeutic. (pont: o șampanie fină poate ajuta).

Preșul este conceput pentru a fi călcat in picioare, preșul nu are stil deci nu are sens să ascundem nimic sub el. Spălam, în public daca este cazul, dar spălam ori de câte ori este nevoie și avem grijă ca, de fiecare dată, să facem o spumă mai și mai fină!

 

Domnita de Alba poartă #larobecozette available on order #iuliaalbulesmerveilles,  earrings available here si  diamond rings
MUA : lady dyvine for INGLOT ROMANIA

 

Cu drag si drag,

a voastră,

Domnița de Alba