fbpx

b9e486e5146aed4ae578bb0ad6766bd1

Simplitate, naturalete, nuante deschise si detalii minimaliste. Nu vorbim despre trendurile acestui sezon, in moda, ci despre stilul nordic in design interior. Desi este unul dintre cele mai intalnite stiluri, in ceea ce priveste amenajarile interioare, acesta nu conteneste sa ne uimeasca!

O casa amenajata in stil nordic este lipsita de accente cromatice si stilistice agresive, caracteristice stilurilor moderne. Culorile deschise, lemnul natural, plantele de apartament, mobilierul de sticla, textilele si, bineinteles, lumina naturala in abundenta, sunt doar cateva dintre principalele caracteristici ale acestuia.

foto 1

1. Corpuri rotunde de iluminat, din materiale cu efect metalic. Cea mai buna metoda de a pune in valoare materialul acestui sezon: metalul.

foto 3

foto 2

2. Obiectele de mobilier din lemn nu pot sa lipseasca dintr-o casa decorata in stil nordic. Fie ca alegeti o masa din lemn masiv, sau scaune din lemn natural, nu uitati sa punctati acest detaliu.

foto 4

3. Uitati de culorile pastelate, in materie de vopsea pentru pereti! Daca va place acest stil, albul trebuie sa fie prezent… din abundenta.

foto 5 foto 6

4. Perdele si draperii? Daca nu vreti sa le aruncati, indesati-le intr-o cutie pe care sa o ascundeti bine 🙂 Lumina naturala este esentiala in acest stil. Daca totusi nu puteti sa renuntati la ele, apelati la o varianta transparenta, care sa nu opreasca lumina.

In episodul urmator, vom vorbi despre pisele de mobila, statement, pe care trebuie sa le aveti in casa.

 

Pana data viitoare,
Va pupa cu drag si drac,
Domnita de Alba

 

logo-henderson-400