fbpx

Aștepți de mult inelul, dar iubitul tău nu dă niciun semn? Ai încercat totul, de la mâncare gătită în casă până la cadouri impresionante și o postură impecabilă? Astăzi, Domnița de Alba te va învăța cum să îl îmblânzești, în cinci pași simpli și cum să îl determini să capituleze definitiv în fața ta.

1. Nu fi niciodată prea disponibilă! Nu te face preș și nici nu spune ”da” oricărei solicitări din partea lui. Secretul unei relații de succes este echilibrul, așa încât nu înclina balanța prea mult. Vrea să mănânce clătite la miezul nopții? Îmbracă-te într-un neglijeu insinuant și cere-i să ți se alăture în timp ce preparați împreună desertul preferat. Nu ieși în papuci de casă în miezul nopții să cumperi făină, ci trimite-l pe el printr-o rugăminte, în timp ce îi mângâi afectuos părul.

2. Fă-te frate cu soacra, până treci… nu! Nu te apropia prea tare de viitoarea ta soacră, nu încerca să îi faci cadouri prea des, să o suni zilnic și MAI ALES, nu face greșeala să îți imaginezi că ea va încerca VREODATĂ să îl convingă că tu ești femeia visurilor lui! Nu îți dorești, în niciun caz, să te transformi într-o menajeră/bonă sau animal de companie, pentru mama sa. Marchează-ți clar teritoriul, dar rămâi o doamnă și întreține o atmosferă pozitivă în preajma rudelor lui. Soacra ta trebuie să înțeleagă că nu are niciun motiv să se teamă că va fi înlocuită. Nu încerca să excelezi în aceleși domenii cu ea și evidențiază felul în care sunteți diferite, nu similare.

3. Învață să spui… ”POATE”! Nu fi negativistă și nu întreține conflicte. Nimeni nu își dorește alături o persoană care să îi complice inutil viața. Firește că vei avea micile tale frustrări, cu toții le avem… însă tonul face întotdeauna muzica. Obișnuiește-te să analizezi înainte de a răspunde și încearcă să induci punctul tău de vedere, mai degrabă decât să îl impui. Manipularea este o artă prețioasă! Folosește-o!

4. Arată-i că ești o femeie independentă! Câștigă-ți singură banii, oferă-te ocazional să participi la anumite cheltuieli, însă nu face excese. Un bărbat are nevoie să te simtă fragilă și neajutorată în brațele lui, însă dacă tu vei fi complet dependentă de el… își va pierde interesul pentru o relație serioasă. Învață când să fii puternică și când să fii vulnerabilă, dar despre asta… într-un articol viitor.

5. Prima oară spune-i ”NU”. Da, spune-i ”nu”. Cu siguranță va deschide la un moment dat subiectul oficializării relației voastre, însă fii sigură că prima oară o va face doar pentru a evalua care este fereastra de timp în care tu te aștepți ca el să pună întrebarea. Răspunsul tău va trebui să fie ambiguu. Vrea copii? Îți sugerează asta? Răspunde-i simplu: știi că te iubesc, dar hai să nu ne aruncăm pentru moment. Nu deschide subiectul ”carieră”, în discuțiile despre cuplu, dar dă-i de înțeles că îți dorești să te dezvolți. Exemplu: ”ce mă bucur, iubitule, că plecăm în vacanță și abia aștept să ne întoarcem cu forțe proaspete la lucru. Anul ăsta sigur facem milionul!”. Umorul este foarte important. La fel și felul în care spui lucrurile. Nu fi previzibilă și nu îți pierde timpul. Statistic vorbind, relațiile care trec de doi ani fără oficializare, au șanse să nu se oficializeze niciodată. Chiar ai nevoie de o bucată de hârtie? Atunci ai face bine să știi cum să o obții! Nu mai spera că te va cere de ziua ta, de Crăciun, Paște sau Revelion. Nu te ruga de niciun bărbat, decât dacă este vânzătorul de la Valentino, care îți poate rezerva o pereche de pantofi pe care se bat 100 de femei. Un bărbat adevărat știe ce are de făcut, fără a i se reaminti constant.

Succes, dragile mele!

 

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba