fbpx

Cum ”s-o arzi” cu stil, pe plajă

Dragi Domnițe, opriți-vă din copt bunătăți pentru aleșii voștri. În această vară nu se poartă colăceii!

Niciodată nu am fost un fan al formelor lucrate prea mult la sală, însă trebuie să recunoaștem toate că un corp muncit atent, cu un antrenor, nu a omorât pe nimeni.

Știți acei pantofi care mănâncă oameni, din plastic, cu perforații în partea din față, pe care îi vedeți la nesfârșit pe plajă? Pe mine una… nu m-ar deranja deloc să îi văd înlocuiți cu exemplarele din următoarele imagini pentru că, nu-i așa, niciun pantof nu-i mai frumos decât acela care îți vine mănușă. Luați-vă, așadar, o poziție confortabilă, o Vitamin Aqua cu Zinc și o ciocolată neagră și haideți să vorbim despre cum și când trebuie să ”vă ardeți” pe plajă.

This slideshow requires JavaScript.

Să luăm următoarea situație ipotetică: tu – blondă și suplă, el – brunet și cu un trup de zeu și nimic între voi decât o loțiune de plajă. Poți încerca să îți aplici atent, dar ușor stângaci crema cu SPF, în așa fel încât stimabilul să se simtă dator și direct responsabil de reușita bronzului tău și să îți acorde instantaneu asistență.

Puteți merge pe ”regina de gheață” și să evitați cu totul contactul vizual. Eu vă recomand, totuși, să nu ”vă ardeți” la plajă și pentru asta aveți nevoie, firește, de o protecție înaltă, din toate punctele de vedere. O pedichiură și o manichiură impecabile, o pereche de ochelari de soare adecvați și, firește, un bărbat bine care să vă facă conștiincios vânt, cu un evantai uriaș. V-am captat atenția?

Acum voi lua eu o Vitamin Aqua cu Magneziu și vă voi spune cum ”o va arde” Domnița de Alba pe plajă, în această vară.

Nu știu voi, dar eu… am o pasiune uriașă pentru kimonouri. Domnița de Alba va purta kimonouri masive, care să îi păstreze sideful pielii și să o ascundă de razele rele ale soarelui. Domnița de Alba va merge desculță pe plajă, dar va avea o pălărie uriașă, de sub care va putea fi văzută doar dacă ea va alege asta.

Despre bagajul esențial pentru mare vom vorbi săptămâna viitoare, însă vă asigur că sunt cel puțin 3 item-uri despre care nu știați că nu au voie să vă lipsească din bagaj. 😉

 

Kiss kiss kisses,

Domnița de Alba