fbpx

colaj 1

A venit frigul iar doamnele si domnisoarele au intrat in panica! Nu ne mai gandim doar la ce haine groase sa purtam, ci avem si alte probleme. Ce facem cu tenul nostru? Ce facem cu parul nostru? Ce facem pentru pielea noastra, astfel incat sa nu ne lasam afectate de sezonul rece? Ei bine, va ajutam noi cu raspunsuri la o parte dintre problemele voastre 🙂

gigi

In sezonul rece, pielea are nevoie de o ingrijire speciala, de o hranire si hidratare intensa. Medicul Florin Juravle ne recomanda “mezoterapia si alte terapii prin care cocktailuri de vitamine si acizi esențiali sunt „livrate” in profunzimea dermului”.

colaj 2

“Este o perioadă optimă pentru tratamentele faciale, acum tenul trebuie curățat si ajutat să facă față agresiunilor sezonului rece. Recomand folosirea tratamentelor care folosesc tehnologie si acționează si in profunzimea dermului, nu doar la suprafață.”, ne sfatuieste Dr. Florin Juravle. Un alt lucru important, de care trebuie sa tineti cont si care nu tine de sezon, este faptul ca indiferent de interventiile sau tratamentele estetice pe care le faceti, nu trebuie sa negliati sanatatea voastra. Un prim pas in acest sens este sa apelati la specialisti.

angie

Si daca tot am ajuns la discutia despre operatiile estetice, trebuie sa stiti ca este total gresit sa facem modificari de natura estetica asupra corpului nostru, luand in considerare moda sau diferite trenduri. Nu trebuie sa ne marim buzele doar pentru ca am vazut ca ii sta bine Angelinei Jolie. Poate ca noua sa nu se vina atat de bine.

colaj 3

“Este adevărat că percepția asupra frumuseții este influențată de anumite perioade:  idealul de frumusețe din anii 50 difera de cel din anii 70 si mai ales de cel de după 2000. Un lucru este cert : de cel puțin 15 ani, se “poartă” sânii mari, buzele voluptoase si pomeții definiți iar trendul nu pare deloc sa scadă. Numărul de implanturi creste in fiecare an, ca si cantitatea de acid hialuronic.”, spune Dr. Florin Juravle.

Este important sa avem grija de noi si sa apelam mereu la specialisti care sa ne sfatuiasca ce ni se potriveste mai bine.

juravle colaj

 

Sursa foto: JustJared, Vogue, Popsugar