fbpx

”Trebuie să”-ul este, fără să exagerăm, situația care mă întristează cel mai tare. ”Trebuie să” deux-piece pentru că este cinstit. ”Trebuie să” alb și negru pentru că este safe. ”Trebuie să” unul plus unul pentru că fac doi. Teribil și, firește, extrem de enervant! LOL!

Din categoria aceasta face parte si bucătăria și faptul că aceasta este o cameră în care… exact… ”trebuie să” gătit. Hmmm… previzibil și nedemn, zic, de o Domniță de Alba!

Am stat și m-am gândit ce aș putea face eu în această încăpere minunată din cochetul apartament de Alba, cu certitudine, altceva decât ar face-o orice altă ”colegă” purtatoare de rochie din lumea aceasta.

  1. În primul rând aș face un super shooting pentru brandul de echipamente de bucătărie pe care-l îndrăgesc maxim și pe care-l recomand – Franke. Hmmm… este timpul să gândesc un concept despre…
  2. Aș umple toate sertarele cu minunații și iubiții mei pantofi Valentino pe care îi ador <3. Am și făcut-o, Muahhhhh!
  3. Aș transforma chiuveta în cel mai interesant și outside the box suport pentru un aranjament legumo-floral care să mi se potrivească 100%.
  4. Aș avea suficient loc să-mi desfășor activitățile de creație în liniște… painting, styling, dreaming, feeling, wanting… smilling :))
  5. Ooooo… și ”e l’amore”. N-am cum să uit de acest capitol. ”E l’amore”… capitolul care mă ține vie, îmi dă inspirație, îmi face prospecții către viitor și mă ”montează” perfect, în prezent. Și acesta trebuie aplicat tot în bucătărie.

Iată, bunăoară, că Domnița de Alba nu se dezminte nici de această dată.

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba