fbpx

colage

Incalzirea globala, razboaiele, cancerul si privarea de facebook si instagram sunt, fireste, cele mai mari probleme cu care ne confruntam zilele acestea. Iar cea din urma ne ocupa chiar tot timpul, sau cel putin asta rezulta din zecile de stupizenii promovate pe retelele de socializare in utimul timp.

colaj 1

Ne turnam galeti de gheata in cap, ne pozam in pozitii fixe, de manechin, dar niciodata nu am auzit de un challenge ”cine face o fapta buna”, “cine ii da o prajitura unui copil amarat” sau macar “suna-ti bunica de cel putin doua ori pe an”.

colaj 2

Fireste, toate aceste campanii au avut la baza o cauza umanitara, dar au esuat lamentabil, fiind preluate ca ceva cool si reproduse tamp, in simplul scop de a aduna cateva sute de like-uri.

15060431_10210988182884212_68789565_o

Cea mai penibila situatie in care s-a filmat o vedeta a fost atunci cand Black Chyna a vrut sa puna in practica acest “mannequin challenge” chiar in timp ce o nastea pe fiica ei.

ellen

Impreuna cu Michelle Obama, Ellen DeGeneres a a incercat si ea sa intre in randul lumii si s-a filmat in “pozitia manechin”, chiar in timpul emisiunii sale.

beyonce

Pentru a pune in practica aceasta pozitie, Beyonce s-a reunit cu fostele colege si prietene din trupa Destiny’s Child. Se pare ca artista a avut un mare succes cu aceasta reusita, strangand cateva sute de mii de like-uri.

colaj 3

Nenumarate alte vedete au acceptat acest “mannequin challenge”, dar si sportivi. Echipe intregi de baschet, luptatori si atleti s-au filmat in aceasta ipostaza.

 

Sursa foto: Instagram, Dailymail, Popsugar