fbpx

Galeria Comerciala de Lux The Grand Avenue si JW Marriott Bucharest Grand Hotel au deschis oficial, vineri, 5 decembrie, Christmas at The Grand Chocolate Factory.

Ciocolata este unul dintre lucrurile nelipsite de sub brad sau de pe masa cu gustari, Christmas at The Grand Chocolate Factory ii poarta atat pe cei mici, cat si pe cei mari printr-un periplu al gustului.

IMG_5461 copy

Calatoria gastronomica este insotita de spectacolul vizual in care povestile copilariei prind forma intr-un mod inedit si, in acelasi timp, familiar, prin decoruri pop-up versatile si de impact, instalate printre casutele expozantilor.

DSC_8672

Vizitatorii vor putea alege cadourile perfecte dintr-o multitudine de optiuni: obiecte artizanale, globuri pictate manual, obiecte de arta, jucarii,  gustari dintre cele mai variate: gofre in sos de ciocolata, figurine din turta dulce, panettone, briose cu ciocolata, gemuri si siropuri, prajituri cu fulgi de ciocolata.

DSC_8658

Christmas at The Grand Chocolate Factory se desfasoara pana la data de 21 decembrie, intre orele 14.00-21.00 (luni-vineri) si 11.00-21.00 (sambata si duminica).