fbpx

La prima vedere, un catel din rasa Bulldog Francez fie iti place la nebunie, fie iti displace.

Bulldogul francez este un caine rezervat stapanilor pretentiosi.Tocmai acesta este motivul pentru care vorbim de o rasa destul de scumpa, care a castigat popularitate in lume, mai ales in randul vedetelor.

Celebrul pictor Henri de Toulouse-Lautrec, l-a inclus pe haiosul „Frenchie” in operele sale de arta. Marele sculptor italian Rembrandt Bugatti, a imortalizat un exemplar din acest soi de Bulldog intr-o superba statueta.

Cine nu-l stie pe cel mai popular caine din Social Media ?

Su0qVV6

Manny este o adevarata vedeta, care a aparut pe coperta multor reviste de caini si nu numai. Acesta participa la tot felul de expozitii iar stapana sa a renuntat de mult la job-ul ei pentru a-l ajuta pe Manny sa ajunga vedeta.

HIUu676

421787_597568786939521_640112203_n

Vedeta premiilor Zgarda de Aur (Golden Collar Awards)

Femela bulldog francez, care joacă rolul Stelleidin serialul Modern Family, a fost desemnată „Cel mai bun câine dintr-un serial tv”,

Stella-from-TV-show-Modern-Family

Vedetele de la Hollywood sunt innebunite dupa iubirea  unui BULLDOG : Familia Osbourne, Leonardo Di Caprio, Reese Witherspoon, Christina Ricci, Martha Stewart, Victoria si David Beckham, Lady Gaga, sunt doar o parte din lista celor care au ales acest caine de companie.