fbpx

Andra nu vrea sa iasa deloc din aceasta zona de Bucur Obor, rochia purtata este din perdea, tip gheisa.Primeste nota -79. Catalin Maruta s-a imbracat mai bine. A fost elegant, a fost ok. Catalin primeste nota 7.5.

Andreea Raicu a purtat o pereche de pantofi clasici. A primit un premiu pentu stil de viata, daca va vine sa credeti ca exista asa ceva…WOW. Ceasul e din nou prezent, si-a pus si o bratara din tinichea, nu m-a ascultat sa isi puna toate ceasurile pe care le are. S-a imbracat mai mult decat secretara dar mai putin decat o sefa. Primeste nota -21

Horia Brenciu a purtat un sacou cam mic pentru el, la fel si pantalonii. A incercat, dar nu i-a reusit. Ma deranjeaza incaltamintea, iar cureaua e mult prea rock.Primeste -3.

Andreea Esca are o zona de confort din care nu iese nicioadata. Se incadreaza in stilul ei Primeste nota 6,8

Sophia n-are cum sa critice pe cineva din moda…ea nu face parte din aceasta categorie. Cumva a luat premiul pentru “cel mai spectaculos look” pentru ca PR-ul ei a facut parte din juriu?

Tinuta ei a fost OK, dar acea palarie nu a fost aleasa bine, ii recomand sa-si cumpere o palarie de brand. Cand vrei sa-ti arati mainile, ar fi bine sa ai cateva kilograme in …..MINUS. Masca pe care a purtat-o este o masca de scrima. Nota MINUS INFINIT.