În prag de Halloween nu aveam cum să ratez taxarea măștilor ”confecționate” în sălile de operații, în numele chirurgiei plastice. Deși mult mai puțini decât reprezentantele sexului frumos, există și bărbați care au căzut victime intervențiilor estetice, care au depășit limitele bunului gust. Domnița de Alba vorbește astăzi despre acele celebrități masculine distruse de operațiile estetice. Așadar, de ce să nu-i dăm Cezarului ce este al Cezarului și Halloween-ului ce este al lui, fie el doar metaforic vorbind.

Ray Liotta, actorul fără ochi

O simplă privire asupra chipului actorului ne face să exclamăm: ”WOW, omul acesta nu mai are ochi!”. Și erau albaștri, și erau mari. Deși a negat multa vreme această împrietenire cu bisturiul, Liotta conduce detașat în topul bărbaților care nu au înțeles că ”Less is more”. Stimate domn, ai făcut-o de oaie!

Mickey Rourke, de la șarmant la explodat

Firește… Este un fel de a spune, însă actorul s-a cam lăsat pe mâna cui ”Nu trebuie” sau ”Nu trebuie” l-a ascultat prea mult. Actorul, cândva sexy și șarmant, a devenit un monstru explodat. Stimatice domn, ne este cu părere de rău!

Sylvester Stallone asumat și cu toate astea exagerat

Faptul că este unul dintre bărbații celebri care au recunoscut că s-au lăsat pe mâna chirurgului estetician, nu-i scuză excesele. Despre Rambo se spune că ar fi legat prietenia cu chirurgia estetică, în primă fază, pentru a-și corecta un defect din naștere, însă ce a urmat după este debusolant. Domnule, unde este bărbatul cu chip de om de acum niște ani? L-ai uitat la Terapie Intensivă?

Burt Reynolds, de la ”Toți câinii merg în rai„ la ”Ce vrăji a mai făcut nevasta mea, Samantha”

În cazul actorului, pare că a încurcat bisturiul cu bormașina, altfel nu ne dăm seama ce s-a întâmplat cu fața bărbatului care susține că nu a făcut decât o minoră operație de lifting facial. După cum arată rezultatul, credem noi că a fost mai mult majoră și a uitat să se oprească. Domnule dragă, puteai să aduni ani frumos!

Tom Cruise, not that bad, dar totuși

Chiar dacă nu intră neapărat în categoria actorilor care provoacă atac de cord din cauza nereușitelor din sala de operații, și pe chipul lui Tom Cruise se văd urmele bisturiului. Stimate domn, rămâi măcar așa! Încă esti uman.

Michael Jackson…

Știm… despre morți numai de bine, însă atunci când aceștia sunt obiect de studiu, e păcat să nu-i amintim. Michael Jackson se califică, cu siguranță, în categoria bărbaților care s-au lăsat… transformați de chirurgia estetică, devenind cu certitudine alt om.

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba