fbpx

1

Se stie ca la mare moda sunt vedetele cat mai slabe, dar cu toate acestea, in ultimii ani sunt apreciate si celebritatile cu forme.

Daca ne uitam inapoi in timp descoperim femei cu forme: Marilyn Monroe, Jayne Mansfield si multe alte celebritati din acea perioada. Ele nu au fost niciodata skinny, dar acestea au fost considerate intotdeauna femei seducatoare. Ce s-a schimbat? Nu mult, daca va uitati la aceste exemple de vedete “plinute” de la Hollywood care nu numai ca sunt mandre de corpul lor, ci ne dau si o lectie de viata.

IMG_2715

“Persoana in voga in aceasta perioada este Adele. Ea este putin prea grasa, dar are o fata frumoasa si o voce divina”, a declarat Karl Lagerfeld intr-un interviu acordat publicatiei Metroday.

” Oamenii par sa fie socati de faptul ca in ciuda aspectului si greutatii mele am atata succes. Eu nu fac muzica pentru ochi sa vada, fac muzica pentru urechi sa asculte”, a declarat Adele.

kim-kardashian-behind-main

Kim Kardashian are un corp cu forme care ii face pe barbati sa … “SALIVEZE”

“Fundul ei imi aminteste de branza de vaci intr-o punga de gunoi”, spune fosta ei prietena Paris Hilton.

IMG_2716

“Am sani, am fund si am forme de femeie. Urasc sa ma uit intr-o revista si sa vad poza unei fete care e atat de slaba si atat de trista, ca si cum ar avea nevoie de o masa copioasa. Pentru mine, a arata bine inseamna a arata sanatos si cel mai important secret de frumusete e sa iti placa de tine asa cum esti.”  – Jennifer Lopez

MTM1MTQyMTc4MzcxNDY1MTg2

Nici Shakira nu se incadreaza in trendul “super skinny”, promovat de majoritatea vedetelor de la Hollywood, iar acest fapt o incanta.