fbpx

who-wore-it-better-mesh-dress__oPt

Starurile prezente pe covorul rosu vin pregatite… sa ne impresioneze sau sa ne socheze vizual cu tinutele alese.Cert este ca vedetele se lupta pentru a ne atrage atentia si au primit-o din plin.

Daca te intrebai care au fost, din punctul nostru de vedere, cele mai “scandaloase” aparitii ala celebritatilor, iata lista completa a celor care ne-au “impresionat” de-a lungul anilor.

Untitled-1

La premiile MTV Music Video Awards din anul 2010, Lady Gaga si-a facut aparitia intr-o rochie realizata in intregime din carne.

“Daca nu luptam pentru lucrurile in care credem si pentru drepturile noastre, in curand si noi vom fi doar bucati de carne. Iar eu nu sunt o bucata de carne”.

rihanna-rochie-transparenta-Council-of-Fashion-Designers-of-America-Awards-1

Rihanna a oferit o aparitie de neuitat la ceremonia Council of Fashion Designers of America Awards. Artista a purtat o rochie transparenta care a lasat sa se vada… tot. Rochia a fost realizata de Adam Selman si a fost acoperita cu 216 000 cristale Swarovski.

1419300424315

Bleona Qereti s-a prezentat la cea de-a 42-a editie a American Music Awards purtand o “rochie” din plasa, total transparenta.

vmas-rose-mcgowan-marilyn-manson

O aparitie cat se poate de SCANDALOASA pe covorul rosu la Gala MTV Video Music Awards din 1998. Rose McGowan a venit…..dezbracata la eveniment.

Sursa foto: MTV, Cosmopolitan, Perez Hilton, Stuff