fbpx

Sex, drogs and rock’n’roll!

Combinația amprentă în lumea sclipitoare a Hollywood-ului, textul unei cărți de vizită pe care first name este putere si second name, uneori, este nefericire.

Sub această identitate se desfășoară poveștile pe care le vom dezvolta mai departe, povești full of Hollywood, am putea spune. Hollywood-ul acela inspirat din fapte reale.

Cele mai răsunătoare scandaluri sexuale de la Hollywood

Despre ele vom discuta acum, scandaluri care au facut înconjurul lumii datorită popularității personajelor principale.
Pe cine… investigăm astăzi?
Angelina Jolie și Gwyneth Paltrow, Jimmy Page, Roman Polanski, Kevin Clash, Woody Allen sau Hugh Grant… Vi se par puține numele? Poate, dar să știți că Domnița de Alba mai are și altele în poșetă. Haide să pornim povestea…

Roman Polanski, campion la abuzuri sexuale

Anul 1977 a însemnat pentru Polanski anul în care a fost arestat pentru abuz sexual asupra minorei Samantha Geimer, de 13 ani. Povestea s-a petrecut în timpul unei ședințe foto pentru Vogue, ediția franceză. Atunci, regizorul i-a oferit fetei șampanie și pastile, după care a a violat-o. Polanski a reușit să fugă, însă în 2009 a fost arestat în Elveția.
În 2010, regizorul a fost acuzat de Charlotte Lewis că a forțat-o să întrețină raporturi sexuale atunci când avea 16 ani. A urmat numărul 3, Renate Langer care avea tot 16 ani când a abuzat-o sexual.

Sex cu minori

Personajul rău din această poveste este Kevin Clash, cel care îi pune vocea pe personajul Elmo. Actorul a fost acuzat de 3 bărbați că i-a abuzat sexual pe vremea când erau încă minori. Cazul nu a mers mai departe, din lipsă de probe, însă eticheta a rămas.

Sex cu surorile din dotare

Vedeta Josh Duggar, cel mai mare copil dintr-o familie numeroasă, a fost acuzat că a molestat 5 fetițe, dintre care 4 îi erau surori. Helloooo… that’s a story!

Jared Fogle a pledat vinovat în fața acuzației de deținere și distribuire de material pornografic cu minori, dar și de întreținere de acte sexuale cu adolescente.
Bărbatul a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare.

OMG… 60 de ani de închisoare!?!?!?!

Fostul antrenor de fotbal, Jerry Sandusky a fost acuzat de săvârșirea a peste 50 de abuzuri sexuale asupra unor băieței. Bărbatul a fost condamnat la 60 de ani de
închisoare.

Hugh Grant, mare iubitor de prostituate

Deși era loved but not married cu Liz Hurley, Grant s-a gândit că n-ar strica să se distreze puțin cu o prostituată. Povestea lor e încurcată, a lor… mă refer la
actor și la domnișoara de moravuri ușoare, care au sfârșit prin a avea o relație de… 5 ani. Acum s-au despărțit, dar cine știe…

Woody Allen s-a iubit și cu mama si cu fiica

Actorul a călcat în borcane rău de tot. Adica… actorul a sedus-o pe fiica adoptivă a iubitei lui, Mia Farrow. Tânăra Soon-Yi Previn avea 22 de ani când Mia a găsit niște poze cu fiica ei goală și iubitul Allen. Scandal, normal, Allen a fost prezentat ca un regizor incestuos. A urmat un proces teribil pentru custodia celor trei copii ai cuplului Allen-Farrow, apoi o nouă acuzație că ar fi molestat-o și pe Dylan, fiica lor de 7 ani. Surprinzător sau nu, Woody Allen și Soon Yi s-au căsătorit în 1997.

Harvey Weinstein, cel puțin 33 de acuzații de hărțuire sexuală

Producătorul este acuzat de câteva zeci bune de actrițe că le-a abuzat sexual sau le-a violat. Printre cele mai sonore nume sunt Gwyneth Paltrow și Angelina Jolie. Mai mult, actrița italiană Asia Argento susține că a fost obligată de bărbat să întrețină relații sexuale, iar Lucia Evans îl acuză că a forțat-o să-i facă o felație, în 2004.

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba