fbpx

colaj 1

Toate am visat la un moment dat la o nunta de vis, ca in povesti, cu detalii perfect lucrate si mai ales… la o rochie superba de mireasa.

colaj 2

Ei bine, celebritatile de peste ocean pot spune ca au avut parte de toate acestea si chiar putin mai mult. Care au fost cele mai frumoase nunti ale lui 2016? Haideti sa vedem impreuna:

colaj eva

Vara ne-a adus prima nunta care ne-a dat pe spate din toate punctele de vedere. Eva Longoria si José Antonio Bastón, patronul celei mai mari companii din media, din America Latina, au ajuns in fata altarului. Intr-o locatie de vis, din Mexico, imbracata intr-o rochie semnata de prietena ei cea mai buna, Victoria Beckham, Eva a spus DA pentru a treia oara.

colaj deyn

Am continuat in aceeasi atmosfera, la nunta frumoasei actrite, ex fotomodel, Agyness Deyn. De data aceasta, ne mutam la Boston. Spre deosebire de Eva, care a ales o ceremonie in aer liber, Agyness si Joel McAndrew si-au dorit o nunta simpla, dar desprinsa parca din povesti.

colaj 3

Ultima, dar nu cea din urma, este Ciara. Dupa cinci luni de logodna si aproape doi ani de relatie, Ciara si celebrul jucator de fotbal american, Russel Wilson, s-au casatorit in secret. Cei doi au practicat abstinenta inca de la inceputul relatiei si nu au evitat de vorbeasca despre asta. “Sunt momente in care ne privim unul pe celalat si realizam ca ne-am dori sa trecem la fapte, dar o luam usor si reusim sa ducem la capat aceasta promisiune pe care ne-am facut-o. Ne descurcam. Incercam sa tinem totusi flacara pasiunii aprinsa”, declara artista in urma cu cateva luni.

ciara insta

Cum s-au casatorit, insa, au si trecut la fapte. Iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Ciara este insarcinata iar cei doi radiaza de fericire.

Voi cum va imaginati nunta voastra?

 

Sursa foto: Instagram, Vogue, Popsugar