fbpx

colaj 1

Este  una dintre cele mai controversate cantarete din lume, insa acest lucru nu a impiedicat-o sa isi faca treaba. Ba chiar a impulsionat-o sa demonstreze tuturor ca numele ei reprezinta mai mult decat barfele care apar zilnic in presa si a ajuns la 26 ani sa fie cea mai bine platita cantareata din lume, cu un castig anual de 170 milioane $. Vorbim, evident, despre nimeni alta decat… Taylor Swift.

taylor

Desi cu totii o cunoastem ca artista care scoate cate un album dupa fiecare despartire, Taylor nu este deloc afectata de barfele care o inconjoara zilnic. Isi vede in continuare de treaba, onoreaza fiecare concert si reuseste sa se mentina in topul celor mai iubite cantarete.

adele

Pe locul doi, in ceea ce priveste incasarile din muzica, se afla frumoasa Adele. Desi a batut recordul in vanzarea albumelor, gurile rele nu ezita sa o barfeasca din cauza greutatii sale. Dar artista nu pare deloc impresionata de aceste comentarii, mai ales pentru ca, in urma cu ceva timp, a declarat ca ea “face muzica pentru urechi sa auda, nu pentru ochi sa vada”. Anul acesta a castigat 80,5 milioane $ doar din vanzarea ultimului album lansat pe piata.

madonna

Desi umple stadioane intregi la concertele ei, Madonna se claseaza de abia pe locul 3 in topul celor mai bine platite cantarete din lume. Cu doar 76,5 milioane $ in acest an, Madonna pare ca pierde teren in fata artistelor mai tinere.

rihanna

Ca de exemplu Rihanna, care se afla pe locul 4, cu 76 milioane $ incasari. Desi oamenii din intreaga lume recunosc oricand numele Rihannei, artista din Barbados este mai saraca cu aproape 100 milioane $ decat Taylor Swift. Desi in acest moment se afla in turneu si pare ca toata viata ei este un turneu continuu, Riri spune ca ar putea sa se lase oricand de muzica, fara vreun regret major.

bee

Chiar daca este una dintre cele mai bogate cantarete din lume, Beyonce se claseaza abia pe locul 5 in topul celor mai bine platite, cu incasari de DOAR 54 milioane $.

colaj 2

Lista continua cu Katy Perry, Jennifer Lopez, Britney Spears, Shania Twain si Celine Dion.

 

Sursa foto: Instagram, People, Popsugar, JustJared