fbpx

colaj vedete

Frumusetea se tine si s-a tinut dintotdeauna cu putin sau… mai mult efort. Fie ca au apelat la tratamente minim invazive sau la interventii chirurgicale, doamnele si chiar si domnii au facut orice le-a stat in putinta pentru a arata bine.

robbie colaj

Din pacate, unii dintre ei au exagerat putin cu asta. “Nici macar nu imi mai pot misca fruntea”, spune Robbie Williams, dupa nenumarate injectii cu botox si acid hialuronic. Hotarat sa isi pastreze aspectul tanar, artistul a trecut de prea multe ori prin cabinetul medicului estetician. Atat de des incat nu i-au mai ramas prea mult expresii faciale pe care sa le poata folosi.

aniston

Avem insa si exemple pozitive. “Un exemplu foarte discutat in acest sens este cel al actriței Jennifer Aniston, care deși a apelat la numeroase intervenții estetice in ultimii 10 ani, fizionomia per total nu a suferit modificări majore ci doar corecții, îmbunătățiri, rejuvenare”, spune Dr. Florin Juravle.

vampire colaj

Cele mai frecvente interventii nechirurgicale sunt deja clasicele tratamente cu botox pentru riduri si acid hialuronic pentru marirea buzelor sau redefinirea volumului pometilor. Cel mai cerut si accesat tratament de rejuvenare este, in ultima vreme, asa numitul “lifting vampir”, la care apeleaza cu regularitate vedete precum Kim Kardashian sau Angelina Jolie.

sani colaj

Desi vedem din ce in ce mai multe doamne si domnisoare care apeleaza la silicon pentru a-si mari bustul, se pare ca “anul acesta, numărul de lipoaspiraţii  l-a depășit pe cel al intervențiilor la sân in toate statisticele internaționale”, declara Dr. Florin Juravle.

buze colaj

Buzele pline au fost, de asemenea, un semn de senzualitate si tinerete. De aceea, femeile si-au dorit tot timpul buze mai mari, iar acidul hialuronic le-a putut indeplini acest vis. Desi este suficenta o singura vizita la medicul estetician pentru a arata bine, doamnele si domnisoarele tind sa… exagereze putin cand vine vorba de marirea buzelor.

donatella

“După o prima injectare, de obicei femeile uită forma si dimensiunea inițială a buzelor si vor un volum din ce in ce mai mare. Rolul medicului este si de a consilia pacientele pentru păstra proporțiile buzelor in limite normale. Cert este că acest tip de intervenție este accesat tot mai des, chiar si de femei foarte tinere, iar dacă se păstrează acel echilibru pe care-l tot urmărim la Clinica Statera, nu se pune problema de exagerări, ci doar de o îmbunătățire a esteticii fizionomiei”, spune dr. Florin Juravle.

colaj final

Au fost insa si situatii in care vedetele au uitat sa mai spuna STOP si au ajuns de nerecunoscut din cauza interventiilor estetice.

juravle colaj

 

Sursa foto: Thesun, People, Independent, Dailymail