fbpx

laura

Imi place ca este coafata. Salopeta este mult prea lunga, banala, simpla.Trebuia sa poarte sandale negre, nu pantofi nude.Nota 5.

Iulia-Vantur11_5bdd8c30b6

Cea mai buna aparitie a ei. Rochia este eleganta, delicata.Este imbracata potrivit si ingrijit pentru silueta ei. Iulia Vantur primeste nota 9.

sophia

Sophia vs. Pierre Cardin…Plagiat sau nu? Inspirata dupa opera celebrului Pierre Cardin. BTW, nu ar fi rau sa ii spuna cineva ca acea “palarie” seamana cu o mitra papala si nu cu un storcator de citrice…Nota -3.

1L4A8989

Tinuta aparent decenta a Juliei este complet distrusa de atitudinea de vampa damboviteana si accesoriile extrem de cheap… chiar si asa insa, cred ca este cea mai buna tinuta a ei din ultimul timp. Pentru asta, o sa primeasca nota 4,5.

1L4A8984

Cred ca fetele astea se prajesc la rotisor inainte de sarbatori. Eu oricum nu stiu cine este domnisoara, daca este vreo invitata sau vreo hostessa. Are -93.

1L4A8701

Daca lua o camasa alba si un ruj rosu ar fi fost impecabila. La Marina trebuie facut ceva cu machiajul. Bluzita aceea din dantela este putin ieftina. In fine, ea primeste nota 3.

1L4A8613

Se imbraca aproape la fel de bine ca Andreea Raicu. Au multe in comun, pasiunea pentru pantalonii din musama si vad ca Andreea s-a mai cizelat putin. Nici nu vreau sa ii dau nota, dar totusi ii ofer nota 4.