fbpx

luni 28 iulie este ziua mea. Siiii… am hotarat ca in acest an, de ziua mea, toti cei care mi-ati fost alaturi meritati un cadou special! Asadar, ce au in comun RIHANNA, REESE WITHERSPOON, IULIA ALBU, RITA ORA si CHARLIZE THERON? QP9A8290kkk Este vorba despre unul dintre cele mai HOT accesorii ale sezonului! and it’s DE…LICIOUS! Skullcandy este unul dintre cele mai mari branduri de căști și accesorii din lume care vine în ajutorul sportivilor, muzicienilor dar și culturii urbane prin tehnică, design, adaptabilitate anatomică și calitatea desăvârșită a sunetului. Anul acesta în schimb, noua colecție de căști pentru femei își face loc rapid pe piață prin 3 modele exclusive: The Knockout, The Bombshell și The Dime. Inginerii noștri au adaptat difuzorul căștilor să emită un bas mai clar și mai adânc și medii vocale foarte naturale pe care doamnele le preferă. E pură știință.  – spun cei de la Skullcandy.  Colecția este creată, colorată, îmbrăcată pentru femei cu o atenție nouă pe acustică și potrivire anatomică și de fashion, lucru care nu s-a mai întâlnit în zona produselor electronice până acum.  Concluzia este diferență de mărimi, forme, ear plugs, materiale și design. kate-upton-skullcandy-adcccc Castile Skullcandy dedicate femeilor se aseaza lejer, fara sa produca dureri cap, iar cele “in ear” se potrivesc perfect, indiferent de pavilionul urechii. In plus, sunt proiectate cu microfon hands-free si vin accesorizate cu gentute si saculeti speciali in care pot fi stocate foarte ușor. Fie ca esti fashionista, carierista, sportiva, punkista, artista sau biciclista, ai 15 sau 90 de ani, poti avea oricand la tine o pereche originala  Skullcandy.
Tu esti muza acestei colecții !
www.theflappergirlchronicle.com si wwww.shoph2o.ro iti dau ocazia sa devii STAR PENTRU O ZI! Vei deveni protagonista unui material tip paparazzi pentru www.theflappergirlchronicle.com alaturandu-te astfel marilor celebritati surprinsa purtand Skullcandy si vei primi cadou o pereche SkullcandyThe KnockOut!
QP9A8228xxx ALL YOU HAVE TO DO IS… JUST… BE YOUR EXCEPTIONAL SELF! Convinge-ma cu o simpla fotAografie de streetstyle ca MERITI sa fii VEDETA PENTRU O ZI! Sure am looking forward to your submissions! FLAPPER GIRL LOOOOOVES YOU ALL AMAZING FASHIONISTAS! Press-Coverage-Image1-1024x415(pp_w770_h312);;;; http://www.ele.ro/iulia-albu/stiri-iulia-albu/iulia-albu-socheaza-din-nou-vedeta-s-a-pozat-goala-si-le-a-lansat-fanilor-ei-o-provocare-cu-ocazia-zilei-sale-de-nastere-38638 www.wowbiz.ro/aparitie-soc-iulia-albu–in-sanii-goi-pe-internet_115242.html www.wowbiz.ro/socant-a-facut-o-si-pe-asta-iulia-albu–goala-si-cu-tufisul-la-vedere_115312.html http://www.click.ro/vedete/romanesti/foto-de-ziua-ei-iulia-albu-renuntat-la-haine-cum-s-pozat keep-calm-and-let-s-celebrate-3

And the WINNERS are…

Sunteti toti atat de speciali si autentici incat, PREVIZIBIL DEJA, nu am putut alege DOAR un castigator la fiecare categorie. Sooooo…

THE WINNERS ARE:

image[1]

AND…

image[1]

S-a votat! :)))

TOTI cei opt castigatori vor fi invitatii mei si ai www.skullcandy.ro la o sesiune de barfe, fashion talk si o cana de cafea, dar si castigatorii unor premii speciale!

Congratulations to our first prize winners Oana Popescu and Geo George! But also to our sweet sweet Silvia N. Zimmlich, Catalin Radu, Madalina Nastase, Ruben D. Cheteles and Andrew Lance! Da, da, stiu… Lipseste un nume. HELP PLEASE!

Until next time, kiss, kiss, kisses to all you amazing fashion lovers!

Flapper Girl LOVES YOU ALL!;*