fbpx

Adda a purtat o tinuta de stat in casa, fara pantofi. Putea sa acorde mai mare atentie vestimentatiei. Primeste nota 4. Te rog sa nu plangi, Adda!

Liviu Varciu  sau mai bine spus “baiatul cu maneci de musama”. Credeam ca s-a depasit epoca asta dar m-am inselat. Pantofii lui sunt exact ca a lui Gepetto, nu stiu de ce i-a luat. Nu ii trebuia o tinuta all black. Ii dau minus infinit.

Roxana Vasniuc – Nu imi imaginez cum cineva va putea sa iasa asa din casa. Cum sa porti lenjerie intima fosforescenta. Nici nu stiam ca exista. E o tinuta de bulevard, de alte activitati, nu de shopping. O vom exclude din rubrica nefiind incantati deloc de ea.

Cristi Boureanu – e un om iesit la pensie in ultima perioada. Este o tinuta caracteristica. El vrea sa poarte haine elegante, dar nu isi da silnita sa poarte o camasa ca lumea. Nu merge nimic din ce poarta. El va primi de la noi un trofeu BAU.

Carmen Minune – Exista o armonie in aceasta tinuta si e mult fata de ce a prezentat ea pana in acest moment. Se vede o evolutie si ii voi oferi un trofeu WOW.