fbpx

5 pași pentru o baie… perfectă

Aș vrea să avem cu toții un moment de sinceritate și să recunoaștem…. cât de des ne-am gândit la modul în care să ne decorăm baia, cum să o facem să arate mai bine și ce fel de ”accesorii” să îi cumpărăm. Haideți… știu care este răspunsul vostru: aproape niciodată 🙂 A venit însă și vremea să discutăm despre această parte din casă, în care deși ne petrecem destul de mult timp (dimineața, înainte de plecare și seara, când ne bucurăm de puținele momente libere pe care le avem)… nu arată chiar așa cum ne-am dori.

1. Deși mulți dintre voi nu o considerați atât de importantă, oglinda este unul dintre obiectele indispensabile într-o baie. Optați din start pentru un model supradimensionat, chiar dacă aveți încă zece în alte colțuri ale casei. Alegeți o oglindă cu lumini pe ambele părți, pentru a o pune și mai bine în valoare.

Mobilier baie clasic GAIAMOBILI

2. Alegeți dulapuri mari. Veți ajunge în punctul în care va trebui să depozitați prosoapele pentru baie în dulapul pentru haine și vă veți gândi atunci… ”de ce nu am cumpărat pentru un dulap mai mare?!”

3. Optați pentru decorațiuni colorate. Dacă nu sunteți siguri de stilul în care vreți să decorați baia, mergeți pe o variantă care vă permite să schimbați des accesoriile. Dacă faianța este într-o culoare deschisă, cu atât mai bine. Alegeți suporturi colorate pentru săpun, un coș de gunoi cu modele haioase sau prosoape cu modele florale.

4. Nu evitați decorațiunile naturale. O vază plină cu flori, în baie, va arăta mereu foarte bine. Nu veți greși nici dacă alegeți o plantă cu frunze mari.

This slideshow requires JavaScript.

Gresie Charm Marino B_Q

5. Dacă nu puteți să vă limitați la o singură culoare pentru decorare, optați pentru un model colorat de gresie, în timp ce restul băii va rămâne all-white. Încercați modele cu tematică vintage sau dintr-o singură culoare.

Spor la decorat!

 

Kiss kiss kisses,

Domnița de Alba