fbpx

5 motive pentru care sa NU spui ”DA”

Te-a cerut și nu știi dacă să îi spui ”Da”?

Noi, astăzi, îți vom da cinci motive pentru care să îi spui ”NU!” sau, cel puțin, să îi spui un ”Poate!” cât se poate de categoric, pentru că este vineri, pentru că este soare și pentru că Domnița alta treabă nu are…

1. Claritatea. Acel moment când știi sigur că omul cu care trăiești este omul alături de care… NU vrei să îți petreci restul zilelor de joi. Atunci când relația în care ești este una comodă, dar nu confortabilă, ca un fotoliu vechi în care îți place, din când în când, să citești o carte dar pe care nu îl vrei la tine în dormitor. Atunci când greutatea situației te trage în jos, ca un bolovan legat de un picior spre fundul Dâmboviței.

O relație nouă este ca un diamant clar, perfect tăiat, pe care îl porți pentru o seară. Poate deveni al tău sau îl poti returna a doua zi. Sună bine partea cu returnatul, nu-i așa? 😉

2. Mitul. Nu trebuie niciodată să te căsătorești cu cel cu care ai avut parte de cel mai bun s*x. Cine spune asta? :))

Încetează să crezi în mituri și teste stupide de compatibilitate. Ia taurul de coarne și nu abdica. Nu, s*x-ul nu este cel mai important lucru într-o relație. Dar este în top 2. Lucrurile nu se îmbunătățesc niciodată pe acest plan iar un barbat nu este ca o pereche de pantofi pe care o poți face cadou celei mai bune prietene, cel puțin… nu mai des de două ori pe an.

3. Accesoriul. Vom numi aici toate lucrurile care gravitează în jurul relației tale; ”accesorii”, cum ar fi, de exemplu, mama soacră. Am spus că acest articol este interzis soacrelor? Nu? Asta pentru că nu este interzis.

Așadar, situația ipotetică 1: mama soacră perfectă. Am încheiat ficțiunea.

Situația ipotetică 2: nepotrivire de caracter. Recomandare: divide et impera sau, mai rapid, FUGI! Rezolvarea poate fi una ”chirurgicală” sau clasicul abandon al luptei.

Eu am o viitoare soacră perfectă, așa încat pot sări peste acest punct.

4. Unicornul din dulap. Toate relațiile au un unicorn pe care îl țin în dulap. Evitând scenariile de tip Dexter și în situația ipotetică în care numele vostru nu este Albă ca Zăpada iar al lui, Făt-Frumos, o analiză lucidă a lucrurilor care vă diferențiază, sau vă apropie PREA mult, este indicată. În caz contrar, firește, Domnița așteaptă felicitarea anuală cu cei șapte bărboși aferenți.

Pregnancy GIF - Find & Share on GIPHY

P.S. Mutulică a fost întotdeauna preferatul meu!

5. Acolada. Poate ai, pur și simplu, nevoie de timp. Poate vrei să îți trăiești viața. Poate nu ai văzut și făcut suficiente lucruri până acum.

Cum, nu v-am spus deja? Dacă aveți peste 23 de ani, din păcate pentru voi… sunteți deja bătrâne :))

Pe un ton serios acum, nimeni și nimic nu vă poate spune cine, dacă și pentru cât timp este alesul vostru. Mie imi placă, însă, să pariez și rareori pariez pe cai morți. Te sfătuiesc să faci la fel, cu toată inima și cu toți pantofii din dressing-ul tău.

Vă pupă cu drag și drac,

A voastră Domnița de Alba