fbpx

Astazi facem o scurta incursiune in fascinanta lume a filmului. Prima oprire , 4 dive care au facut istorie.
Arunca o privire si spune-ne, tu ce parere ai?

elizabeth-taylor_collage1

Sursa foto: beautydart

Elizabeth Taylor a ocupat printre primele locuri  intre simbolurile feminine hollywoodiene prin stilul sau vestimentar. „Totul mi-a fost daruit: frumusete, faima, sanatate, onoare, dragoste. Rar a trebuit sa lupt pentru ceva“.

A uitat insa sa mentioneze bijuteriile fabuloase daruite de Richard Burton…

Elizabeth Taylor a  fost considerata „ultimul star al Hollywoodului de altadata”.
“Am iubit bijuteriile de cand ma stiu. Mama mi-a spus ca am deschis ochii la opt zile dupa ce m-am nascut, dar cand i-am deschis, primul lucru pe care l-am vazut a fost inelul ei de logodna”, spunea Elizabeth Taylor in 2002.

History-of-Coco-Chanel

Sursa foto: fashionintime
Gabrielle Bonheur Chanel si-a dobandit numele de „Coco“ pe vremea cand canta intr-un local din Moulins.

Casa de moda Chanel este mostenirea lasata de designerul de moda francez, al carei parfum-semnatura, Chanel No 5 ramane inca unul dintre cele mai emblematice si nu in ultimul rand, cele mai vandute parfumuri din lume.

tumblr_mgw8vuDbHe1qbilh4o1_500
Audrey Kathleen Ruston a fost considerata una dintre cele mai frumoase femei ale tuturor timpurilor. Aceasta a  fost prima actrita care a castigat un Oscar, un Glob de Aur şi un premiu BAFTA pentru un singur rol, cel din „Roman Holiday“ (1953).
Sophia+Loren+Collage

Sursa foto: Sally Lyndley

Sophia Loren, cea mai cunoscuta si cea mai apreciata actrita italiana.
Loren a avut mereu grija de aspectul sau fizic, astfel ca ramane si in prezent un exemplu pentru femeile din intreaga lume. „Sex appeal este 50% ceea ce ai şi 50% ceea ce oamenii cred ca ai“, spunea actrita.