fbpx

 

  1. Ciocolata îngrașă!
  2. Pantofii cu toc iți distrug picioarele
  3. Selfie in lift devine viral si contagios dacă … dar aici să lăsăm roast-ul sa-si spuna cuvantul
Dar sa o luăm cu începutul: infama ciocolată, deopotrivă aliat si inamic în multe din bătăliile decisive pe care le duci!

-Cum care bătălii?

-Cu tine, cu “el”, cu ele si cu restul planetei ce trebuie salvată!

Să zicem ca atunci când te pre/gătești 6,14 ore (fără coafat) pentru ieșirea de sâmbătă seara. Cu 15 minute înainte de ora stabilita te sună să-ti spună că îi pare rău, dar atât de rău .., insă prietenii il obligă să vadă meciul cu ei. El nu vrea, vrea sa fie împreună cu tine, dar trebuie sa facă acest sacrificiu in numele berii si al balonului rotund. (mai exact, sferic)

Așa că tu rămâi să te bucuri in oglindă de „buclele lejere” perfect finisate, renunți la outfit-ul îndelung studiat si apelezi la cele mai sigure arme defensive: Netflix & Chocolate.

Ei bine, dacă primul te poate uneori dezamăgi, (dar chiar si John Snow are zile mai proaste, iar Khal Drogo nu poate salva mereu situația) o cutie cu ciocolată de foarte bună calitate, va fi antidotul perfect al unei seri, altfel considerată „eșuată”.

*)Notă: Renunță urgent la ideea de a te confesa prietenelor! Motivele fac obiectul unui viitor articol distinct. 

Dar, revenind la păcat … ciocolata îngrașă???

In primul rând războiul caloriilor este unul nedrept a fi purtat intr-un context ca cel de mai sus!

Asa că mai bine concentrează-te sa fie o ciocolată foarte bună, experimenteaz-o cu arome curajoase, combinații nervoase, explozive, pe alocuri chiar isterice.

Poate că nu ești genul care să încerce orice de dragul senzaționalului si atunci nu vei alege ciocolata cu bacon sau cu broccoli, (da, există!), dar dacă ești totuși o fire curajoasă, combinațiile ginger-chocolate sau ciocolată cu sare de mare si caramel iți pot crea adevărate orgas … plăceri am vrut să spun. Pentru cazurile de nervozitate accentuată când verifici compulsiv telefonul,  dar nu primești nici un mesaj,  se recomandă varianta  crispy wafers / foite de ciocolata crocantă.

Si totuși, ciocolata îngrașă?????

Să ne înțelegem, o situație specială merită o abordare specială, iar prin ‘specială’ nu înțelegem aderarea oarbă la frăția marmotelor muncitorești sau a vacilor mov.

BECAUSE CHOCOHOLICS SEEM TO NEVER GO OUT OF STYLE

Heidi Klum / Photo Evan Agostini, Getty Images

Abordare specială înseamnă 2 pași: (pe tocuri de minim 12)

pasul 1. – că acum trebuie sa gândești proactiv, dat fiind faptul că pantofii cărora le-ai dat dat like in toate pozele de pe Insta’ se află doar la un click distanță de tine, într-un un magazin online (desigur si un PIN card, dar acestea sunt deja detalii …) după checkout treci rapid la pasul …

pasul 2- … Gourmet  = Festin cu ciocolată cu brânzeturi si vin!

Conduita de maniere si reguli de bună purtare „gourmet”:

– ciocolata neagră se combină cu blue cheese sau brânză de capră, in timp ce brânzeturile maturate tip Stilton, Parmigiano-Reggiano sau Machego Curado sunt perfecte in combinație cu ciocolata cu lapte. Trufele de ciocolată … ei bine acestea pot fi combinate cu orice tip de brânzeturi!.

– Wine & Chocolate: Asociatia somelierilor din UK recomandă o categorie specială de vinuri -fortified wines : Marsala, Port, Sherry, Vermouth.

Da, știu, abia acum ești cu adevărat pregătită pentru checkout, dar hey, nu trebuie să ceri voie nimănui pentru ordinea in care alegi să faci lucrurile.

Nu înțeleg … până la urmă,  îngrașă sau nu????

 Cercetatorii britanici au descoperit că … “

Nu, da, depinde … dar asta intr-un articol viitor! Acum finalul „poveștii” este imperios necesar a fi orchestrat după reguli ferme, mai ales dacă vrei ca el să însemne începutul unei noi povești, fie ea si o poveste in poveste.

Eu te mint, tu mă mint , noi ne mint … mint chocolate!!!

Marilyn Monroe mancand ciocolata

Marilyn Monroe

… plus o cutie de ciocolată veritabilă cu mentă!

Așa trebuie să  decurgă următoarea întâlnire cu “el”, in semn de răzbunare pentru buclele perfect definite, dar complet irosite!

 

Până data viitoare va pupă cu drag si drac a voastră,

Domnița de Alba