fbpx

Tenul tău

-are nevoie de atenție maximă, iar pentru asta ai mai întâi nevoie de o auto-evaluare corectă, fără make-up, fără ipocrizie și mai ales fără … filtre!

Îți recomand ceva simplu: să te privești in oglindă, la lumină naturală (nu cea de neon) și să pui imediat mâna pe telefon pentru o programare la o clinică de medicină estetică.

This slideshow requires JavaScript.

Dacă urmează să mergi la plajă, o curățare profesională a tenului este obligatorie, altfel riști diverse forme de acnee sau inflamații, iar bronzul, în cazul acesta, este o cauză pierdută.

Dacă și tu ai un ten sensibil și dalb ca cel al Domniței, iți recomand Microdermabraziunea, 1-2 ședințe de Radiofrecvență și neapărat Mezoterapie!

Domnița folosește melanj-uri miraculoase cu vitamina C, acid hialuronic, Kudzu, Bisabolol, Ceramide, microalge unicelulare, dar și poțiuni magice servite cu dragoste si grijă după micul dejun gourmet.

2. Costumul de baie

– trebuie să-ți vină perfect, așa că probează-l! Poți cere părerea iubitului și a celor 3 …de fapt 2 …sau mai bine singurei prietene în care ai deplină încredere!!!

Este acel obiect vestimentar care, înainte de toate, trebuie să urmărească fidel forma corpului tău. Desigur, alege acel model care iți flatează silueta, dar înainte de toate asigură-te că nu este nici prea mic, dar mai ales… prea mare.

Puține lucruri sunt mai lipsite de stil pe plajă decât cutele unui slip sau spațiul gol dintr-o cupă de sutien.

Vă recomand să vă gândiți și la accesorizarea acestuia: o pălărie, o eșarfă, sandalele sau papucii de plajă îți pot aduce distincție.

3. Corpul

Dacă rutina ta zilnică de pană acum a inclus oră de sport, dacă ai făcut sistematic masaje și tratamente corporale, dacă ai ținut o dietă ca la carte … poți sări peste pasul acesta.

Dar dacă, cel puțin unul din lucrurile enumerate lipsește, pune din nou mâna pe telefon si fă-ti o programare la o clinică de medicina estetică, corpul tău trebuie să arate bine!

Foarte adevărat, dacă acul cântarului a sărit cu prea mult aplomb, nu poate fi readus în poziția dorită în decurs de doar o săptămână! NU te resemna, chiar și așa se pot face minuni pentru ca tu sa arăți foarte bine, cu formele pe care le ai acum!

Scarlett Johansson

 

Un tratament intensiv cu câteva ședințe de radiofrecvență pentapolară și masaj endermologic îți poate diminua cu câțiva centimetri circumferința dar mai ales va da fermitate si elasticitate pielii tale.

 

 

Cum una din cele 3 maimuțe roz care păzesc cufărul Domniței a plecat deja în vacanță, unul din secretele bine păstrate iese acum la iveală: cu o seară înainte de a pleca în concediu, se poate folosi un bandaj anticelulitic.

Dureaza 30 minute, efectul este imediat și se menține timp de 2 săptămâni: coapsele și augustul posterior vor avea un aspect mai neted și mai ferm, vor fi numai bune de admirat, comentat sau bârfit, dar in nici un caz …. de ignorat!!!

Delia

Observați că nu am adus in discuție epilatul și manichiura /pedichiura!

Mi se pare ridicol faptul că vara, toate saloanele de profil abia mai fac față acestor cereri, ca și cum în restul anului pot exista derogări. Nu dragile mele, acestea fac parte din ABC-ul unei femei stilate, cu mențiunea specială că a avea manichiura și pedichiura făcute nu înseamnă neapărat a avea și un lac de unghii colorat. Mai multe despre acestea, în curând, într-un  articol surpriză!

 

Vă pupă cu drag si drac,

Domnița de Alba