fbpx

Ai căutat-o săptămâni întregi, ai răsfoit zeci de reviste de profil pentru a o găsi, ai ales modelul perfect pentru tine, ai cumpărat-o și acum… nu știi unde să o agăți, nu-i așa? 🙂 Este adevărat că uneori este dificil să integrezi în decor un element cu detalii mai speciale însă… despre asta vom vorbi astăzi: cum și unde să montăm oglinda preferată, astfel încât să arate bine și să o punem în valoare.

Dacă agăți o oglindă în orice cameră, vei adăuga un accesoriu de bază dar în același timp… necesar. Mai mult decât atât, oglinda face ca baia, holul sau dormitorul, unde este așezată, să pară mai mare. Ai grijă doar ca obiectul sau zona care se reflectă în oglindă să arate bine.

Agață o oglindă mare, într-o cameră mică. Aceasta va crea iluzia de spațiu, așa că designerii de interioare te sfătuiesc să nu te ferești de proporții. Aceștia propun poziționarea oglinzilor în locuri unde, poate, nu te-ai fi gândit să le așezi: deasupra mesei din sufragerie, în fața unui obiect de artă sau, o variantă clasică, în fața unei alte oglinzi.

Oglinda Dialma Brown

Deși poate părea tentant, nu agăța o oglindă pe un perete… doar pentru că este gol. Cel mai rău lucru pe care îl poți face este să așezi oglinda în așa fel încât să reflecte un obiect urât din casă. Nu ai vrea sa vezi în fiecare zi reflexia unui fotoliu vechi sau a unei piese de mobilier care să nu îți placă.

Alege o piesă care să se potrivească și poziționeaz-o deasupra unei scări interioare. Aceasta va face ca spațiul să pară mai mare și dacă zona este întunecată, va da impresia de luminozitate.

Dacă îți place să decorezi masa din sufragerie cu diverse obiecte, alege o oglindă pe care să așezi câteva lumânări. Asta va dubla efectul luminii create.

Oglinda Condor

Cel mai bun loc pentru a agăța o oglindă rămâne ușa de la intrare. Dacă este una de dimensiuni reduse, așeaz-o pe o măsuță în fața ușii. Dacă vrei să o folosești pentru a-ți verifica și ținuta, înainte de plecare, optează pentru o variantă înaltă, care să te ajute mai mult.

Spor la decorat!

 

Kiss kiss kisses,

Domnița de Alba