fbpx

Untitled

Domnita de Alba poarta ochelari Sunday Somewhere, tinuta Iulia Albu si pantofi Valentino.

1

Andreea Marin revine, iremediabil, la aparitiile de nasica, cu tiare si rochii dantelate, in ipostaze de Tinker Bell, de aceasta data suspendata intr-un leagan cu flori, probabil in amintirea aripilor… de multa vreme cazute. Dar asta nu este suficient! Cea de-a doua zona exploatata de zana, de aceasta data, este una de nuditate, care nu flateaza neaparat zona in care vrea sa se pozitioneze.

2

Nu ca silueta nu i-ar permite, totusi! Este evidenta disperarea de a concura cu Mihaela Radulescu pe toate planurile, nu ca ar exista, de fapt, vreo batalie reala acolo. Batalia trebuind a fi purtata, in fapt, in rapoartele de audiente si nu in ”chilotareala” dintre cele doua.

radulescu

Mihaela Radulescu marcheaza o aparitie fabuloasa, in brad de Craciun. Fireste ca verdele fiind culoarea mea preferata, nici nu puteam sa am un alt comentariu! Nimic din ceea ce vad nu ma inspira, din pacate… Prefer sa asist, insa, amuzata 🙂 la circul ororilor si erorilor dintre cele doua.

anda adam

Anda Adam greseste evenimentul si nimereste din pomul de Craciun al Mihaelei, in mijlocul unei defilari, mai putin fericite. Tinuta ei este, cu adevarat, atroce! Iar acele mese sunt atat de ”pase”, incat ne face sa ne intrebam… oare cainele Biancai Dragusanu o simti lipsa parului sau?

kylie jenner

Din seria ”pitipoance de succes din America”, regasim un selfie extrem de inspirat, facut… la toaleta (ha ha! 🙂 ). Este, de fapt, un cuantum de selfieuri adunat intr-un singur selfie. De cata maiestrie pot da dovada unele dive, in anumite situatii?

britney

Britney Spears si-a recapatat forma fizica, insa succesul de alta data ramane, inca, un deziderat. O aplaudam pentru ambitie si… cam atat!

Pana data viitoare,
Va pupa cu drag si drac,
Domnita de Alba!

 

O sa-ti mai placa:

MARTEA NEAGRA CU IULIA ALBU