fbpx

balan

Andreea Balan si-a schimbat culoarea parului. Nu ne place, dar… in spiritul sarbatorilor Pascale, astazi rubrica va fi un lapte si o miere. Mda… nu putem spune nimic bun. Prin urmare, astazi ne vom abtine.
P.S. ne plac si noua, totusi, morcovii 🙂

ghenea

Lauza Madalina Ghenea s-a apucat sa posteze poze de acum un an, probabil pastrandu-se pentru vreo coperta, ceea ce… pana la urma, nu este rau. Despre tinuta… nu putem spune nimic bun, asa ca vom spune despre scaun… mmm! Da! Nu!

kylie

Aflandu-se la un ceai dansant, alaturi de prietenii ei, Kylie Jenner a fost vazuta sustragand doua cuburi de zahar peste ratia normala. Evenimentul fiind unul extrem de formal, fireste ca nimeni nu a indraznit sa spuna nimic.

marin

Andreea Marin a aparut la ”Uite cine danseaza!”, deghizata intr-o Jasmine, ceva mai imbracata. Si cum noua ne plac covoarele persane, foarte mult, ne pare rau ca nu putem compara carpeta de la Ikea cu un covor nobil si nici pe zana… cu vreo diva cu sange albastru. Mmm! Frumos… albastru in fundal!

radulescu

Daca as fi in locul Mihaelei Radulescu (fosta Tiganu), as evita sa vorbesc despre maimute si maimuitareli. Diva ar fi spus, in timpul emisiei ”Uite cine danseaza!”: ”Maimutele au ritual de imperechere. Cabral, n-are legatura cu tine”. Uitandu-ma, totusi, la aceasta fotografie, sunt si mai convinsa de caracteristicile genetice comune, dintre om si porc. Ne
place foarte mult… Cabral!

 

Sursa foto: Instagram